Att vara en introvert person

Vi människor är olika, alla har sin unika personlighet och vi kompletterar varandra. Man brukar dela in personlighetstyper i extroverta och introverta, det vill säga om man är utåtriktad eller inåtriktad. Utåtriktade personer får energi av sociala sammanhang och många intryck, medan inåtriktade personer hämtar kraft i ensamheten då de hinner reflektera. Nu är ju ingen människa helt och hållet extrovert eller introvert, utan vi befinner oss på olika ändar av skalan.

Viktigt med god munhälsa

Vilken personlighet man än har är det viktigt att ta hand om både kropp och själ. Något som man kanske inte tänker på är att munhälsan påverkar resten av kroppen, och därför ska man sköta sina tänder noga. På https://www.sunstargum.com/se-sv/ hittar du allt du behöver för god munvård, till exempel tandborstar, tandkräm och tandtråd. Besök https://www.sunstargum.com/se-sv/ och se deras stora tandvårdssortiment.

Introverta kännetecken

Psykologer är vana att bedöma personligheter, och Sveriges Psykologförbund tar tillvara denna yrkesgrupps intressen men vill också sprida information om psykologi. Några kännetecken på introverta personer är till exempel att de är självmedvetna, de umgås hellre med få personer än många samtidigt, de blir lätt överstimulerade, de lär sig genom att iaktta och de har ofta en kreativ ådra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *