Saker introverta är bra på

Det finns många saker introverta är bättre på än extroverta. Här är några av dem:

  • Du är bra på att koncentrera dig. Det här kan du använda till din fördel i arbetslivet. Se till att ge dig själv förutsättningar för att fokusera genom att undvika att kolla din mejl och telefon förutom under vissa förbestämda tider. Gör också din familj och dina kollegor medvetna om att det är viktigt att du får möjlighet att fokusera.
  • Du har bra självinsikt. Eftersom du kan reflektera över dig själv har du bra koll på hur du själv fungerar och vilka som är dina styrkor och svagheter. Det här gör också att du är mer empatisk eftersom du enklare kan sätta dig in i hur andra människor känner.
  • Du är en bra vän. Dina vänner ser dig troligtvis som en person de kan lita på. Eftersom du uppskattar långa vänskapsrelationer och är intresserade av dina vänners känsloliv är du en person som många gärna pratar med.
  • Du är självständig och autentisk. Eftersom du inte är så beroende av vad andra tycker och tänker är du självständig. Du gillar att analysera och tror alltid att dina egna välgrundade slutsatserna är de rätta. Det här innebär inte att du inte lyssnar på andra, utan att du alltid tänker själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *